Program de functionare al parcului: INCHIS | Park schedule: CLOSED

Program call center: Luni - Vineri, 10:00 – 18:00   Tel.: 021.9446   Mail: office@divertiland.ro
  • °

Copiii, mici comercianti la Targul de Martisoare 2018 pentru o cauza nobila

Targul de Martisoare Divertiland Fest Editia a III-a da intalnire copiilor si parintilor la un eveniment tematic, prilejuit de apropierea zilei de 1 martie. Micutii ingeniosi din peste 20 de scoli si gradinite vor propune vizitatorilor o gama variata de martisoare create chiar de ei la standurile expozitiei caritabile ce se va desfasura pe 25 februarie, de la 10:00 la 18:00, la Divertiland Playland, cel mai mare parc de joaca acoperit din Romania. 

Evenimentul va gazdui o serie de ateliere de animatie, de creatie si Face Painting, iar cei mici se vor putea bucura de spectacolul artistic pregatit de copii ai scolilor de dans si canto, precum si de numeroasele atractii de la parcul de distractii: partie de schi, Bungee Dome, castele gonflabile si multe alte surprize. In aceasta zi speciala, accesul pentru copii este de 35 de lei si 10 lei pentru cei cu dizabilitati. Parintii au intrarea libera.

Una dintre particularitatile cele mai importante ale targului va fi negocierea pretului martisoarelor intre copii si parinti. Cauza este una nobila: un procent de 50% din incasarile realizate de scoli si gradinite vor fi donate catre Asociatia pentru Interventie Precoce in Autism (A.I.P.A.). Divertiland Playland invita, asadar, institutiile scolare, copiii si parintii sa petreaca o zi intreaga vanzand sau cumparand podoabe de 1 martie in beneficiul copiilor cu tulburari din spectrul autist.

Editia a III-a a Targului de Martisoare Divertiland Fest este organizata cu sprijinul Boribon, magazinul de jucarii creative si educative, care va oferi reduceri de 5% la standurile proprii pe toata durata evenimentului. Totodata, Boribon va dona 10% din incasari copiilor beneficiari ai campaniei de constientizare A.I.P.A.

Pentru al treilea an consecutiv, Divertiland Playland se implica activ in organizarea unui eveniment caritabil, parte dintr-o campanie mai ampla de donatii pentru copiii cu dizabilitati sau din medii defavorizate.