Program de functionare al parcului: INCHIS | Park schedule: CLOSED

Program call center: Luni - Vineri, 10:00 – 18:00   Tel.: 021.9446   Mail: office@divertiland.ro
  • °

Cine aniverseaza prin joaca se distreaza toata vara!

Divertiland Playland, cel mai mare parc de distractii acoperit din Romania, ofera clientilor sai oportunitatea de a se distra in familie tot sezonul insorit cu ocazia aniversarilor celor mici. Copiii sarbatoriti la Divertiland Playland vor primi din partea gazdelor un cadou special: un abonament pentru intreaga vara la Divertiland Water Park!

Si iata cum dintr-odata se risipeste grija pregatirii unei surprize de ziua micutilor. La parcul de joaca acoperit, parintii si copiii au la dispozitie servicii personalizate pentru petrecerea lor, dar si numeroase atractii de care se pot bucura in voie.

Distractia se prelungeste apoi toata vara! Abonamentele daruite sarbatoritilor pentru Divertiland Water Park le va transforma vacanta intr-o poveste de neuitat cu mult soare, joaca in apa cat cuprinde si portii sanatoase de adrenalina la atractiile din parc.

E foarte simplu, asadar, pentru parintii preocupati de petrecerea celor mici sa-i incante cu un eveniment dedicat si personalizat la Divertiland Playland, pregatindu-le totodata o vara fascinanta la Divertiland Water Park. Doua surprize, dintr-o lovitura - la fix!

Esti interesat? Solicita o oferta personalizata consultantilor nostri:

Mail: events@divertiland.ro

Telefon: 0723 302 584