Program de functionare al parcului: INCHIS | Park schedule: CLOSED

Program call center: Luni - Vineri, 10:00 – 18:00   Tel.: 021.9446   Mail: office@divertiland.ro
 • °
 • Divertiland Playland isi ia la revedere de la prichindei pe 15 octombrie

  2018,10,15

  Joaca si distractia ne sunt la suflet si vor ramane acolo mereu. La fel si copiii minunati care ne-au incantat cu voiosia lor nesfarsita de-a lungul acestor ani in care povestea Divertiland Playland ne-a purtat cand prin momente mai agitate, cand prin clipe de nespusa implinire. Calatoria noastra va continua, insa spatiul din soseaua Pipera nr.59 se va inchide definitiv pe 15 octombrie. Demersurile pentru relocarea celui mai mare parc acoperit de distractii din Romania ne ingaduie sa speram ca despartirea de fascinantii piticoti va fi doar una de scurta durata.

  detalii
 • Divertiland Playland se deschide cu pofta de joaca pe 20 septembrie

  2018,09,12

  Chiar daca vacanta s-a incheiat, joaca ramane principala prioritate a copiilor, asa ca venim cu vesti bune! Divertiland Playland se redeschide cu o sumedenie de atractii captivante pentru prichindei, dar si pentru parinti sau bunici. Incepand cu 20 septembrie, va asteptam la cel mai mare parc de distractii acoperit din Romania sa luam joaca in serios.

  detalii
 • E loc joaca la Wine & Street Food Fest

  2018,04,20

  Divertiland Water Park si Divertiland Playland  participa in acest weekend la prima editie Wine & Street Food Festival, care va avea loc pe esplanada Palatului Parlamentului.

  detalii
 • Iepurasul va invita la joaca. Nu-i pierdeti urma!

  2018,04,04

  Joi, 5 aprilie -  12:00 - 21:00
  Vineri, 6 aprilie - INCHIS
  Sambata, 7 aprilie - 10:00 - 16:00
  Duminica Pastelui: INCHIS

  detalii
 • Cine aniverseaza prin joaca se distreaza toata vara!

  2018,03,22

  Divertiland Playland, cel mai mare parc de distractii acoperit din Romania, ofera clientilor sai oportunitatea de a se distra in familie tot sezonul insorit cu ocazia aniversarilor celor mici. Copiii sarbatoriti la Divertiland Playland vor primi din partea gazdelor un cadou special: un abonament pentru intreaga vara la Divertiland Water Park!

  detalii
 • La Baby Boom Show 2018, joaca tine 4 zile! Hai cu picii in tara veseliei!

  2018,03,05

  Baby Boom Show se intoarce la Romexpo, Pavilionul  Central, pentru o noua editie a celui mai mare targ destinat copiilor si viitoarelor mamici. In perioada 8-11 martie, expozanti locali si din strainatate vor prezenta vizitatorilor cele mai noi produse si servicii, oferte atragatoare in materie de distractie, imbracaminte, alimentatie, educatie sau mobilier, precum si multe alte accesorii pentru micuti.

  detalii
 • Copiii, mici comercianti la Targul de Martisoare 2018 pentru o cauza nobila

  2018,02,19

  Targul de Martisoare Divertiland Fest Editia a III-a da intalnire copiilor si parintilor la un eveniment tematic, prilejuit de apropierea zilei de 1 martie. Micutii ingeniosi din peste 20 de scoli si gradinite vor propune vizitatorilor o gama variata de martisoare create chiar de ei la standurile expozitiei caritabile ce se va desfasura pe 25 februarie, de la 10:00 la 18:00, la Divertiland Playland, cel mai mare parc de joaca acoperit din Romania.

  detalii
 • DIVERTILAND A CASTIGAT GOLDEN PONY AWARDS

  2018,01,16

  Divertiland a castigat locul 1 la Golden Pony Awards in cadrul unei gale extraordinare ce a avut loc in Bergantino, Italia.

  detalii
 • STORY OF A HALLOWEEN LA DIVERTILAND PLAYLAND

  2017,10,23

  Pentru ca ne apropiem de cea mai de temut zi din an, fantomele si vrajitoarele se grabesc sa anunte cel mai lung Halloween din Divertiland Playland. Cel mai mare parc acoperit de distractii va asteapta cu 11 zile infricosatoare.

  detalii
 • La Divertiland Playland primavara e acasa de 1 Martie

  -1,11,30

  Copiii si parintii sunt invitati sa petreaca prima zi de primavara intr-o atmosfera vesela si calduroasa la Divertiland Playland, cel mai mare parc de distractii acoperit din Romania. De 1 martie, vizitatorii de toate varstele vor fi primiti la locul de joaca cu martisoare dulci din partea casei, special pregatite pentru celebrarea acestui moment special al anului.

  detalii