Program de functionare al parcului: INCHIS | Park schedule: CLOSED

Program call center: Luni - Vineri, 10:00 – 18:00   Tel.: 021.9446   Mail: office@divertiland.ro
  • °

La Divertiland Diner apetitul si imaginatia fac echipa buna

Zilele trecute iti prezentam surpriza pregatita, de 8 Martie, fetelor si femeilor de catre Chef-ul nostru de care suntem atat de mandri! Dar la Divertiland Diner, restaurantul dedicat intregii familii din Divertiland Playland, surprizele se tin lant in fiecare zi in care copiii se aventureaza curiosi in lumea distractiei. De ce sa nu iti povestim, deci, noutatile de la bucatarie, asa cum se fac ele remarcate la locurile de luat masa? Chiar asa, mai  ales ca avem numai lucruri interesante sa iti dezvaluim!

In primul rand trebuie sa spunem ca preocuparea pentru calitatea meniului este una dintre principalele noastre griji la Divertiland Diner, deoarece ne dorim ca atat copiii, cat si parintii sa poata gasi la noi preparate pe gustul lor, proaspat gatite si hranitoare.
Dar cine crede ca e usor sa distragi copiii de la joaca, mai ales cand sunt inconjurati de atractii felurite, se insala amarnic. Avem asa, doar ca sa fie clar: alergatura, chiuiala, sarituri, tumbe si alunecari pe partie, intreceri; ce mai, un adevarat torent de energie care invaluie si antreneaza mai departe atmosfera din interiorul parcului de distractii acoperit. Sa il convingi pe cel mic ca un moment de repaus ar putea sa-i prinda bine, va implica nu doar mult tact si talent persuasiv din partea ta, ci si promisiunea ca distractia si deliciul jocului vor continua in timpul mesei.

Noi ne-am gandit deja la toate aceste aspecte. Drept urmare, am alcatuit un meniu mai diversificat, in care sa fie ceva tentant pentru fiecare membru al familiei, cu salate, aperitive, burgeri, deserturi, ciocolata calda, dulciuri sau racoritoare. Cafeaua te va asteapta mereu fierbinte atunci cand vei simti ca ai pierdut ritmul celor mici, ceea ce s-ar putea sa se intample mai repede decat ai crede. Suntem in asentimentul tau si, in biletul de acces pentru adulti, iti oferim o cafea, o apa si o racoritoare. Vor fi ca o mangaiere, vei vedea.
De-ar fi insa atat de simplu… Noi stim ca micutii prind pofta de mancare doar dupa ce s-au convins ca le place felul, dar de aici pana a se invoi sa guste ceva poate fi cale lunga. Asa ca ne-am spus: "Ce ar fi daca preparatele ar spune o poveste?". Zis si facut! Meniul s-a “populat” peste noapte cu personaje de basm si elemente inspirate din universul copilariei, iar paginile meniului au prins deodata viata si s-au transformat intr-un izvor de imaginatie si energie pentru intreaga familie.

Ce zici de o calatorie alaturi de "Aladdin pe Covorasul Fermecat" sau de o sueta cu "Niste Haiosi" pusi pe un "Ospat Sugubat"? Poate ti-ar placea ca "Pranzul lui Hercule" sa te indemne sa iei "Urma Dragonului"? Strasnice incercari ti-am pregatit! Nici noua nu ne-a fost usor sa gasim numele potrivite, dar macar ne-am distrat pe cinste. Tocmai de aceea, suntem convinsi ca si pe tine te vor cuceri preparatele si povestile noastre, fara indoiala si pe cei mici, caci la Divertiland Playland, distractia nu sta o clipa in loc.  

Asa ca, daca in weekend cauti o destinatie pentru toata familia, care sa fie adorata de copii, vino la Divertiland Playland! Noi te asteptam cu veselie din belsug si un  meniu cu totul si cu totul fermecat. Hai la joaca!