Program de functionare al parcului: INCHIS | Park schedule: CLOSED

Program call center: Luni - Vineri, 10:00 – 18:00   Tel.: 021.9446   Mail: office@divertiland.ro
  • °

Joaca joaca si iar joaca!

Joaca, joaca si iar joaca! Asa incepe totul. Asa incepem sa cunoastem, sa descoperim, sa radem, sa invatam sa ne autodepasim. Pe scurt: sa fim mai fericiti. Doar ca, uneori, soarele isi mai arata coltii iar vantul si ploile ne mai alunga de sub cerul liber, dar de ce am renunta doar pentru atat la miscare in voie si veselie?

Cu toate aceste ganduri, intr-o zi de noiembrie 2014, am deschis Divertiland Playland, cel mai mare parc de distractii acoperit din Romania. Dupa doua veri in care reusiseram sa aducem atmosfera litoralului la marginea Bucurestiului, cladind o lume spectaculoasa si antrenanta la Divertiland WaterPark, ideea unui nou loc de distractie, ferit de capriciile vremii, a venit natural. Locul potrivit a fost gasit, departe de agitatia orasului, insa nu in afara lui, ci aproape de statia de metrou Aurel Vlaicu, pe soseaua Pipera, nr.59 - cat sa simti ca ai evadat fara prea mare efort.

Si am reusit din nou! De atunci si pana azi, la Divertiland Playland, le-am oferit copiilor si parintilor motive de mare bucurie si voiosie weekend de weekend, cu exceptia vacantei de vara. I-am incantat mereu cu atractii care mai de care mai interesante, mai distractive si mai iesite din comun; de la an la an, i-am asteptat cu alte si alte surprize. Intre timp, Divertiland Parks si-a consolidat pozitita de cel mai mare operator de pe piata de divertisment din Romania, ridicand permanent calitatea serviciilor sale si reinventand mereu conceptul de divertisment.

Desigur, nu a fost intotdeauna usor, dar am fost de fiecare data rasplatiti insutit de veselia debordanta a micutilor care au ras, s-au jucat, si-au exersat imaginatia si au petrecut clipe de neuitat aici impreuna cu familiile lor. De aceea, an de an, pe langa programul obisnuit al parcului de distractii, am organizat numeroase evenimente speciale: Targul de Martisoare, Divertiland Spring Fest, petreceri de Halloween sau petreceri private, propunandu-le de fiecare data micutilor si parintilor sa ia parte la o serie de activitati educative si programe artistice captivante.

Stiti sunetul acela produs de multi pici veseli si energici? Pe noi ne-a fermecat intotdeauna. De aceea, am cautat sa-i distram pe pusti nu doar la Playland, ci si la marile targuri dedicate copiilor din Bucuresti. Iar atentia noastra s-a indreptat in tot acest timp catre toti copiii, oricat de diferiti, nu doar prin invitatii la joaca si distractie, dar si prin acte caritabile care ne-au completat frumos misiunea.

Intr-adevar, am incercat - si credem ca ne-a iesit - sa construim la Divertiland Playland un loc unde copiii sa se bucure de fiecare moment. Insa ne-am gandit si la voi, parintii. Intelegand nevoia de a petrece timpul de o maniera placuta atunci cand cei mici se joaca, am deschis in incinta parcului de distractii un restaurant in stil american cu meniu international, Divertiland Diner. Aici lumea povestilor se impleteste armonios cu retetele delicioase puse la punct de Jesica Zamfir, chef-ul nostru de care suntem foarte mandri, si nu doar datorita marelui premiu pe care la castigat la MasterChef. Desigur, avem distractie pentru toata lumea, asa ca in apropierea Diner-ului am instalat mese de biliard, mese de ping-pong si jocuri arcade recomandate intregii familii.

Uite ca nu am spus nimic despre miracolul care are loc aici in fiecare iarna! Ei bine, ne-am dorit foarte mult sa cream un loc fermecat atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari in anotimpul cadourilor asa ca le-am cerut ajutorul spiridusilor si astfel, in luna decembrie, Divertiland Playland devine Santa Claus Kingdom, cel mai mare eveniment tematic dedicat sarbatorilor de iarna din Romania! Spectacolele de teatru, acrobatiile, concerte, partia de schi, derdelusul precum si multe alte activitati artistice sau educative organizate in aceasta perioada amplifica atmosfera Craciunului. Si cum sa lipseasca de la un asemenea eveniment insusi personajul principal? Adevaratul Mos Craciun vine tocmai din Finlanda ca sa-i primeasca pe toti cei ce vor sa-l cunoasca, intr-un decor special amenajat chiar in inima regatului sau de vacanta.

E, si poate la fel de lunga precum calatoria lui Mos Craciun de la Polul Nord pana la marginea soselei Pipera vi s-a parut si parcursul acestei povestiri despre ce inseamna pentru noi si pentru vizitatorii nostri Divertiland Playland. Dar, daca la inceput am convenit ca prin joaca incepe totul, atunci, trebuie sa recunoastem: si noua ne place sa ne jucam. Mult de tot.