Program de functionare al parcului: INCHIS | Park schedule: CLOSED

Program call center: Luni - Vineri, 10:00 – 18:00   Tel.: 021.9446   Mail: office@divertiland.ro
  • °

Atractiile-vedete de la Divertiland Playland: Partia de schi si Derdelusul

La Divertiland Playland venim intotdeauna ca sa ne distram de minune in familie. Dar nu oricum, caci atunci cand sunt copiii prin preajma, veselia si ghidusia sunt firesti. La cel mai mare parc de joaca acoperit din Romania vrem ca totul sa fie deosebit. Si chiar este, pentru ca aici gasesti singura partie de schi si unicul derdelus indoor de la noi din tara, atractii pe care micutii pur si simplu le adora. De aceea, am ales ca saptamana aceasta sa va vorbim despre "vedetele" noastre. Dar sa le luam pe rand.

Cu o lungime de peste 32 de metri si o inaltime de circa 6 metri, partia de schi este locul in care atat parintii, cat si copiii isi pot testa agilitatea, avand ocazia sa se antreneze, sa invete sa schieze sau efectiv sa se distreze de minune. Senzatiile sunt cat se poate de apropiate de cele autentice, deoarece suprafata de alunecare este realizata dintr-un material plastic special, folosit de schiorii de performanta la antrenamente.

Nu lipsesc nici brazii care incep sa o ia la goana in sens invers atunci cand luam viteza la vale. Poate pentru unii dintre noi tainele schiului sunt in continuare niste secrete, dar asta nu trebuie sa descurajeze pe nimeni deoarece la Divertiland Playland oferim lectii particulare de schi cu un instructor autorizat. Cei interesati in mod special de orele de pregatire si care vor sa obtina mai multe informatii legate de programari si pret pot gasi toate detaliile AICI.

Foarte important de stiut este faptul ca accesul pe partie se poate face doar cu echipament adecvat, adica clapari, schiuri si casca; ne distram mai bine cand ne simtim in siguranta. Echipamentul complet este disponibil la standul special amenajat in apropierea partiei de schi. Iar apoi suntem gata de o aventura numai buna, care sa ne pregateasca pentru vacanta la munte!

Derdelusul este o dubla incercare! Pe de o parte, cele doua partii de coborare vor ridica nivelul adrenalinei oricui se incumeta sa intre in colac si s-o ia la vale. Suprafata sintetica este aceeasi cu cea folosita la partia de schi, deci alunecarea este placuta si antrenanta.

Pe de alta parte, cei mici pot face un plus de miscare daca isi vor urca singuri colacul inapoi, la linia de start, ceea ce nu de putine ori este o provocare de la care nu se se dau la o parte. Desigur, parintii ii pot ajuta oricand, ba chiar le pot face concurenta pe derdelus, fiind o atractie care se adreseaza tuturor celor cu varsta de peste 4 ani. Nu este nevoie de echipament special. Cei care doresc sa se dea in colac pe partie trebuie doar sa fie incaltati si pregatiti pentru o portie sanatoasa de distractie, asa cum nu pot gasi decat la Divertiland Playland.

Pe locuri, fiti gata, START!